.::. Mob: +385/(0)91 530 18 44 .::. e-mail: brkanplano.doo@gmail.com .::.

 

 
O nama

Tvrtka Brkan-Plano d.o.o. za građenje i ekološku zaštitu, osnovana je 13. veljače 2006. godine sa sjedištem u Plano, Plano b.b. u blizini Grada Trogira, koji je pod zaštitom UNESCO-a.
Grad Trogir
Tvrtka je osnovana da upotpuni i poboljša već postojeću ponudu prijevoza, iskopa i zemljanih radova, te da kao prva na području Trogirske regije, pa i šire, ponudi usluge vaganja vozila do 50t i otkupa sekundarnih sirovina svih vrsta.
Samo sjedište tvrtke smješteno u mjestu Plano, nalazi se na jednoj živopisnoj lokaciji klasičnog dalmatinskog ugođaja, odakle se pruža prekrasan pogled na okolna brda, na samo mjesto Plano te na Kaštelanski zaljev.

Pantan MlinicaU samoj blizini sjedišta tvrtke prekrasne su lokacije kao što su Park prirode Pantan, Grad Trogir i ostale mnogobrojne lokacije koje su omiljena destinacija turista sa svih strana svijeta.

Naša tvrtka, na čelu s direktorom Vinkom Brkan, vodi računa o svim tim detaljima, te svojim djelovanjem i djelatnostima kojima se bavi, uvelike doprinosi da se naša bliža pa i dalja okolina ne devastira, nego da aktivno doprinosimo da se stanje i popravi.

    Uvjeti poslovanja Kontakt